Tietoa minusta 

Tytti

Hei ja tervetuloa Vauvaamon kotisivuille. Olen Tytti Pekonen, äiti, vaimo ja yrittäjä Kuopiosta. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (ylempi AMK), Hyvinvointikoordinaattorin tutkinto-ohjelmasta. Valmistuin vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi Vauva-Akatemiasta 4/23, olen myös vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja sekä WHO:n imetysohjaaja.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat olleet lähellä sydäntäni niin kauan kuin muistan. Alun perin haaveilin kätilön ammatista, mutta olen kiitollinen, etten pääsykokeisiin päässytkään lukion jälkeen. Elämä kuljetti hyvin erilaista tietä, johon on kuulunut sairaanhoitajan syventävät opinnot vastasyntyneiden teho-osastolla. Päädyin kuitenkin tekemään sairaanhoitajan työurani hyvin toisenlaisissa tehtävissä.

Uskon, että kaikella on tarkoituksensa – olen päässyt rakentamaan yritystä, josta olen haaveillut. Yrittäjyys hyvinvoinnin parissa on unelmieni työtä ja Vauvaamo on uusi ja jännittävä polkuni. Työ naisten, äitien ja perheiden parissa on yksi monista unelmistani. Saa nähdä, mitä kaikkea ihanaa tulevaisuus tuokaan tullessaan. Kiitos, että olet mukana❤️

Tytti


Koulutukseni

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Hyvinvointikoordinaattorin tutkinto-ohjelma -23
Sairaanhoitaja (AMK) -13 

Muita koulutuksia:
Tietoisuusakatemia: Yoga Nidra -ohjaaja -24
Kehotietoisuusohjaaja -koulutus 5/23 - 
 
Äitiysliikunta-Akatemia: Äitiysliikuntavalmentaja -24, Lantionpohjanionpohjan hyvinvointineuvoja™ -23 

Elonaskel, Vauva-Akatemia:
Vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja -23
Imetysohjaaja (WHO) -22