Asiakaspalautteita

"Lähetetään meiän perheen kokemus vauvahierontasta, joka on ehdottomasti pelkkää positiivista! Ensinnäkin oli ihana seurata sinun tekemistä vauvan kanssa🥰 Otit ihanasti vauvan mielipiteen huomioon ja etenit hyvin vauvan tahtiin! Kerroit kokoajan mitä seuraavaksi tehdään ja tekemistä oli mielenkiintoista seurata!

Ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomattiin ehdottomasti vauvassa muutosta, etenkin aamuöisten ähinöiden kanssa. Nyt kolmen kerran jälkeen ne on loppuneet kokonaan ja unet ovat entistä paremmat. Joiden en edes uskonut voivan olla parempia enää tämän ikäisenä! Saatiin kivoja ohjeita kotona itse tehtäväksi myös!

Vauva myös suoristui banaaniasennosta ihan silmissä!

Sinun tekeminen sai ihan itsenikin kiinnostumaan vauvahieronnasta ja ehkäpä myöhemmin kouluttautumaan asian tiimoilta! 😍"


"Ihana palvelu, kun tullaan kotiin eikä ole sitä lähtemisen vaivaa ja en kokenut minkäänlaista painetta tai stressiä esimerkiksi kodin siisteydestä (vaikka yleensä stressaan tästä!) kun sinun olemuksesi kokonaisuudessaan oli jotenkin niin lempeä ja hyväksyvä."

" Ensinnäkin suuri kiitos vielä hieronnasta koko perheen puolesta ❤️❤️ vaikka alunperin aloitimme hieronnan "muuten vaan" ilman suurempaa oiretta, tuli se selvästi tarpeeseen 😊 jo ensimmäisellä kerralla vauvan kohtaaminen oli välitöntä, vaikka varsin pieni vielä olikin. Käsittelysi oli vahvaa ja varmaa, mutta kuitenkin hellää. Ei voinut kuin ihailla miten kosketuksella kuuntelit vauvaa ja hänen reaktioitaan. Hieronta eteni aina vauvan ehdoilla ja selitit hyvin myös vanhemmalle mitä milloinkin tapahtui :) vuorovaikutus vauvan kanssa oli luontevaa, mutta sitä se oli myös vanhemman kanssa. Oli tunne että voi olla halutessaan puhumatta, ja välillä saattoi jutella muistakin kuin vauvan asioista. Ikinä ei tullut myöskään olo että olisit arvostellen tarkastellut kotiamme vaikkei lapsiperheessä aina joka nurkka ole puunattu viimeisen päälle 🙈 Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, ammattitaidolla ja varmuudella toteutettua palvelua mistä vauva nautti joka kerta :)

plussana myös kotihoito-ohjeet millä pystyi myös hierontojen välillä edistää vauvan vointia"